Cautare

1235 de rezultate pentru "accident mortal salaj" (8.59 secunde)
Grav accident la Brasov, soldat cu 4 morti si 22 raniti, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat 4 persoane si-au pierdut viata si 22 au fost ranite, dintre care 16 in stare grava, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a rasturnat, in dreptul localitatii Persani din judetul Brasov, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta instituind cod rosu de interventie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din MAI, a anuntat un nou bilant al teribilului accident produs, in aceasta dimineata, pe Autostrada Soarelui: ... 20 de masini, printre care si doua microbuze, au fost implicate in accident.
Motivul este un accident rutier grav produs intre un autotren, un autocamion si o autoutilitara.
Accident grav in Capitala, in urma cu doar cateva momente. Accident grav in Bucuresti! Traficul autoturismelor si tramvaielor este restrictionat
Doi tineri au fost la un pas sa isi piarda viata dupa un grav accident rutier. In aceasta seara, politistii orasului Pantelimon au fost sesizati cu privire la faptul ca, pe strada Teiului, din comuna Dobroesti s-a produs un accident rutier, intre un autoturism si trei motociclete.
Salaj, iar dupa ce a trecut de str. Veseliei, a surprins si accidentat grav pe M. IOANA de 72 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
Salaj catre str. Serbesti. Dupa producerea accidentului conducatorul autoturismului a parasit locul faptei fara incuviintarea organelor de politie. Victima a ramas internata la spital.
Mai mult, avocatul acesteia si o colega de la acelasi ziar au fost impuscati mortal in plin centru al capitalei ruse.
- PSD-ului i se pregateste un atac mortal din partea lui Traian Basescu, prin anularea ideii de Revolutie, consacrarea evenimentelor din decembrie 1989 ca lovitura de stat, inculparea celor care, in acele zile, si-au asumat riscuri imense ca fiind criminali s.a.m.d.
Cel care a facut anuntul mortal pentru poporul roman in data de 6 mai 2010, zi neagra in calendarul Romaniei, nu si-a asumat si responsabilitatea pentru aceste masuri dezastruoase.
Dosarul 74/P/1998 priveste imprejurarile in care au fost impuscati mortal Gheorghe Druncea, Valentin Mocanu, Mitrita Lepadatu si Gheoghita Dunca.
La randul sau, Cristian Parvulescu a precizat ca, prin afilierea PD la PPE, democratii incearca sa profite de conjunctura europeana, ei facand, in opinia analistului politic, un salt mortal si deocamdata nici nu au aterizat si nici nu se stie unde vor ateriza.
O vedeta din Venezuela si sotul ei au fost impuscati mortal de o banda de hoti pe autostrada, dar, in mod miraculos, fiica lor de 5 ani a supravietuit atacului.
Biologii au aflat, cu mult timp in urma, ca o seama de vietati de dimensiuni microscopice, inclusiv bacterii, pot supravietui intr-un mediu considerat inainte mortal.
Gorila a fost impuscata mortal, desi baietelul se afla in preajma ei. Copilul a fost transportat la spital cu rani minore.
(5) Universul este un loc mortal. La nivelul miliardelor de ani, viata poate fi un episod trecator. Un asteroid, o supernova, izbucniri de raze gamma sau chiar explozii solare ar putea transforma o planeta ospitaliera intr-una fara viata.
Dupa cateva minute, Awad a fost impuscat si ranit mortal, in timp ce soldatii au inscenat un schimb de focuri pentru a musamaliza crima.
Dincolo de plata drepturilor salariale, subprefectul a castigat cu ajutorul instantelor si daune morale al caror cuantum este de-a dreptul imoral comparat cu suma pe care a primit-o familia Alexandei Iancu, impuscata mortal in cap de Ionut Dinu, fiul de politist.
Anuntul lui Tokes si sprijinul pe care il are si din tara, si din strainatate pentru acest partid popular al maghiarilor din Transilvania reprezinta pentru UDMR un pericol mortal", sustine el.
Chiar asa un pericol mortal prezinta o "platforma critica la adresa actualei conduceri", incat sa fie nevoie de suspendari sau chiar excluderi?
google-analytics.com